+31 (0) 6 44272469
info@idnl.org

Contact

Welkom!


Mijn naam is G├ęza Hegedus. en ik ben de algemeen woordvoerder en persvoorlichter van IDNL (Identitair Nederland). Wij zijn een opbouworganisatie die de identitaire beweging in de Nederlanden wil ondersteunen, binnen en buiten de Tweede Kamer.

U kunt mij bereiken voor vragen en interviews op telefoonnummer 06 – 44272469 en Email geza.hegedus@idnl.org. U kunt mij ook volgen op twitter en facebook

Over mijn rol in de media kunt u dit dit artikel raadplegen.


IDNL ondersteunt onafhankelijke gemeenteraadsleden die ons gedachtegoed in grote lijnen onderschrijven. Onze contactpersoon hiervoor is Erwin Versteeg, raadslid voor ‘Verbindend Enschede’. Voor nadere informatie kunt u een bericht sturen naar gemeenteraad@idnl.org. Telefonisch is hij bereikbaar onder nummer 06 – 53888508.


Milieubescherming staat voor IDNL hoog in het vaandel. Voor vragen over de huidige milieuproblematiek en de economische en sociale kosten kunt u terecht bij milieu@idnl.org. Voor suggesties voor artikelen of podcasts vanuit identitair perspectief kunt u een bericht sturen naar redactie@idnl.org. Voor jongeren tot 25 jaar organiseert IDNL bijeenkomsten waar zij met elkaar kunnen ontdekken hoe zij kunnen leven in een tijd waarin het globalisme hun eigen identiteit en cultuur dreigt weg te vagen. Voor meer informatie: jongeren@idnl.org


Voor algemene vragen en opmerkingen kunt U ons bereiken op het Emailadres info@idnl.org___

IDNL (Identitair Nederland) is een opbouworganisatie voor de identitaire beweging in Nederland. Wij organiseren geregeld bijeenkomsten en lezingen voor politiek geïnteresseerden. Voor vragen en contact klikt u hier.