+31 (0) 6 44272469
info@idnl.org

Geweldige demonstraties van Nederland in Opstand

Geweldige demonstraties van Nederland in Opstand

Gisteren organiseerde ‘Nederland in Opstand’ korte vreedzame demonstraties in onder andere Utrecht en Wageningen tegen het regeringsbeleid. Helaas greep de politie gelijk met harde hand in. Demonstraties van ‘Black Lives Matter’ kunnen gewoon doorgaan, ook al hebben ze geen vergunning, maar een demonstratie van vaderlandslievende mensen wordt keihard onderdrukt. Het is wel weer duidelijk waar de elite voor staat, en dat is absoluuut niet aan de kant van de gewone Nederlander. Een geweldig goede actie van ‘Nederland in Opstand’!

We weten heel goed dat onze ”politiemensen” ook maar gewoon hun werk doen. Je werk neerleggen is niet makkelijk als je thuis mondjes te voeden hebt en je je hypotheek moet betalen. En dus voeren ze toch maar de opdrachten uit van de machtswellustelingen achter de schermpjes van de computer. Het beleid van deze bestuurlijke elite is echter helemaal niet gebaseerd op het handhaven of het herstellen van de orde. Het is bedoeld om te provoceren en chaos te scheppen, om een basis creëren om het volk nog meer het zwijgen op te leggen.

Helaas zullen de politiemensen en ME’ers uiteindelijk ook een keuze moeten maken; staan zij aan de kant van het volk, hun eigen mensen, of staan zij aan de kant van de machthebbers. Het is jammer genoeg een trieste werkelijkheid geworden, ook in Nederland.

Naast het onderdrukken van de bevolking heeft de bestuurlijke elite in Nederland ook nog een andere sluwe zet gedaan in de vernietiging van de soevereine natiestaat.

1600 Miljard aan pensioengeld staat geparkeerd om richting te EU overgeboekt te worden. Voordat dit definitief gebeurd zijn de pensioenen van de mensen die dit land hebben opgebouwd afhankelijk van de beurs ontwikkelingen. Afhankelijk dus van het grootkapitaal en beursgenoteerde bedrijven.

1600 Miljard Nederlands pensioengeld waarmee onze boeren zo uitgekocht zouden kunnen worden. Met het resterende zou het midden- en kleinbedrijf, de kurken waar onze economie werkelijk op drijft, gesteund kunnen worden in deze moeilijke coronatijd. In plaats daarvan moeten ze nu duur lenen bij de door de elite gecontroleerde banken.

De elite schendt onze grondrechten, de rechten van de mens. Enkele voorbeelden:
6 – Vrijheid van Godsdienst en levensovertuiging ( beperkt in uitoefening)
8 – Vrijheid van vereniging ( beperkt, verboden )
9 – Het recht tot vergadering en betoging ( beperkt, verboden )
10 – Privacy ( RIVM, zendmastgegevens )
11 – Onaantastbaarheid lichaam ( Ouderen, kinderen, geestelijke gezondheidszorg )
12 – Huisrecht ( binnendringen huizen )
14 – Onteigening ( Bedrijven, geen eigen beschikking )
15 – Vrijheidsontneming ( Ouderen, geestelijke gezondheid zorg )
19 – Werkgelegenheid ( gedwongen werkeloosheid )
22 – Volksgezondheid; woongelegenheid; ontplooiing
110 – Openbaarheid van bestuur ( WOB-verzoeken worden niet behandeld )


Werk samen in het verzet en accepteer elkaar!

Accepteer elkaar en verenig je! Sommigen slaan met een vuist op tafel; anderen leggen een bloemetje of banaan bij de rechtbank om hun “stem te laten horen”. Wat me wel is opgevallen, is dat er steeds meer mensen zijn, in alle groepen binnen deze diversiteit die bereid zijn consequenties te accepteren om hun “stem te laten horen”.

Dat de één liever met de wat harde hand de oplossing zoekt, en de ander liever een vreedzaam gebaar maakt, is juist goed. Het probleem ontstaat wanneer we de overtuiging van de ander niet accepteren. Deze diversiteit moet zich nu gaan verenigen, en samen de stem van het volk laten horen. Laat ieder in zijn waarde, sta zij aan zij, en schouder aan schouder voor het zelfde doel! We hebben elkaar allemaal nodig; ongeacht wie je bent, wat je doet, of welke kleur je hebt! Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, en juist díe moeten we benutten. Er zijn strijders nodig, maar ook verzorgers, de denkers onder ons, en zo nog vele anderen.

Accepteer de fouten die een ander maakt en leer hiervan! Realiseer ook dat helaas niet alles gaat zoals gepland, of zoals verwacht. Dit hebben we op 21, 28 Juni en ook 5 Juli kunnen aanschouwen. We hebben hier een hoop van kunnen leren, en weten inmiddels dat onze rechten zijn verdwenen.

Verenigen is niet één beweging maar een oncontroleerbare “overvloed van kleine bewegingen” die elkaar door dik en dun steunen! Iedereen mag zijn standpunt hebben, maar val elkaar niet af. We hebben elkaar allemaal nodig! Een marathon aan demonstraties, geweldloze guerrilla. Mat ze af, wij zijn in de meerderheid, wij zijn het volk.

Laat ze merken wat het gevolg is van:
⁃ excessief geweld tegen het eigen volk,
⁃ moeilijke levensomstandigheden,
⁃ sociale ongelijkheid,
⁃ onderdrukking van de politieke inspraak van het volk
⁃ financiële moeilijkheden

De huidige machthebbers verraden hun eigen kiezers, hun eigen volk. Rutte zal vooral worden herdacht als minister-president van de crisis. Bankencrisis, economische crisis, eurocrisis, klimaatcrisis, stikstofcrisis, stroomcrisis en nu ook Coronacrisis. Hij is echter niet de leider, de ziener, de visionair die pal staat voor de belangen van de soevereine natiestaten. Als het hem uitkomst wisselt hij net zo natuurlijk van mening als een kameleon van kleur verandert. De huidige machthebbers en bestuurlijke elite moeten vervangen worden.

Het enige antwoord is NATIONALISME. Met nationalisme krijgt het volk de grip op het eigen vaderland en op de eigen overheid weer terug.

Nationalisme is een instrument van het volk!

Post dit bericht op:

3 reacties

 1. Lily Schols schreef:

  Wil je verandering zal eerst het huidige kabinet weg moeten omdat ze anders
  door manipulatie toch weer aan de macht komen.

 2. Pieter P. schreef:

  “We hebben elkaar allemaal nodig; ongeacht wie je bent, wat je doet, of welke kleur je hebt!”

  Wat? Ongeacht welke kleur je hebt? Dit klinkt precies als civiele ‘nationalisme’.
  Nederlanders zijn Blank en het grootse probleem en reden dat Nederlanders de machthebbers beu zijn is de reden dat ze etnisch vervangen worden.

  Jullie willen samen met de mensen waardoor Nederlanders worden vervangen, vechten tegen de machthebbers omdat zij Nederlanders vervangen?
  Of begrijp ik jullie verkeerd? Dat kan natuurlijk ook!

  Tuurlijk hebben wij niet-Blanke mensen nodig die voorstanders zijn van Blank welzijn, maar samen vechten voor een multiraciaal utopisch Nederland is een illusie.
  De geschiedenis heeft ons dit geleerd.
  Overal waar Blanken een minderheid zijn worden ze uitgeroeid, dit zal binnenkort (nog voor 2050) in het Westen niet anders zijn. Daarnaast zijn wij, ook door ons eigen ras, nog nooit zo gehaat als ooit tevoren.

  Kortom, samenwerken met niet-Blanken kan alleen als ze echt daadwerkelijk voorstander zijn van Blank welzijn en doorhebben dat de machthebbers anti-Blank zijn.

  • admin schreef:

   Wij zijn zeker geen voorstander van een ‘multiraciaal utopisch Nederland’. Dat is een onmogelijkheid. “Diversiteit” is een gebrek, geen kracht. Dit betekent echter niet dat wij per se ons ideaal van een zoveel mogelijk homogeen Nederland (vergelijkbaar met de bevolkingssamenstelling rond 1980 lijkt redelijk) willen realiseren ten koste van de vreemdelingen in ons land. Wij willen met hen tot een vergelijk komen, bijv. met behulp van een vertrekpremie. Want uiteindelijk misbruiken de machthebbers hen ook alleen maar voor hun eigen doelen en winstbejag. Daarom sluiten wij dus niet uit dat we met de vreemdelingen samen optrekken tegen de heersende klasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *