+31 (0) 6 44272469
info@idnl.org

IDNL gaat een echt nationalistische partij oprichten!

IDNL gaat een echt nationalistische partij oprichten!

IDNL is een overlegorgaan en opbouworganisatie om vorm te geven aan de identitaire- en nationalistische beweging in Nederland. Als onderdeel daarvan hebben wij besloten over te gaan tot het oprichten van een echt nationalistische politieke partij.

IDNL wil een partij zijn die met name opkomt voor de belangen van de autochtone Nederlander en de Nederlandse basiswaarden en tradities. Zo willen wij streven naar een eerlijker, harmonischer Nederland, met minder armoede en een betere zorg. Een land waarin onze historisch verworven vrijheden leidend zijn. Een land dat door economische prikkels de massa-immigratie omkeert. En een land waarin de kleinere ondernemers weer waardering en ruimte krijgen.

Op 16 november hebben wij het hoofdbestuur van deze partij in oprichting geïnstalleerd. Naar verwachting kunt u vanaf aanstaande juni lid worden, maar u kunt zich hier nu al opgeven als belangstellende!___

IDNL (Identitair Nederland) is een opbouworganisatie voor de identitaire beweging in Nederland. Wij organiseren geregeld bijeenkomsten en lezingen voor politiek geïnteresseerden. Voor vragen en contact klikt u hier.

17 reacties

 1. Sander Slijver schreef:

  Super nieuws!
  Als prominente BlokkeerFries enorm verheugd van dit nieuws. Mijn steun en respect hebben jullie! Mochten we wat voor elkander kunnen betekenen hoor ik dat graag. Mvg, die blauwharige BlokkeerFries Sander Slijver. #PunkTútsje.—:*©®™

 2. De Wrede schreef:

  Als je voor de autochtone Nederlander en de Nederlandse basiswaarden en tradities wil staan,staat er maar veel engels op de volgende pagina. Val je al wat door de mand of niet?

  • admin schreef:

   Ik weet niet op welke pagina u doelt, maar wij geven inderdaad een Engelse versie van een aantal stukken als dienst aan onze buitenlandse sympathisanten. Dit lijkt mij geen reden om te spreken over ‘door de mand vallen’, eerder van ‘spijkers op laag water zoeken’. Kent u die uitdrukking?

   • Yoram schreef:

    “De Wrede” zijn reactie geeft mij de indruk dat hij een linkse troll/shill is, of een naieve “De Dagelijkste Standaard/jalta.nl” civische “nationalist”.

    Het zelfde subversieve type argument wat “De Wrede” maakt wordt door anti-Nederlandse marxisten en liberalen gebruikt om blanke Zuid-Afrikanen het recht tot terugkeer naar hun voorouderlijke thuisland, Nederland, te ontzien, in de vorm: “De Boeren/Afrikaners leven al zo lang geisoleerd van Nederland dat het dialect van Nederlands wat ze spraken nu tot een aparte taal verworden is, dus ze hebben niks meer met ons te maken en zijn hier nu terecht even onwelkom als immigranten van elk ander volk”. Dit links-liberale gedachtegoed impliceert ook onterecht dat nationale identiteit niet primair gebaseerd is op ethnische verwantschap en culturele compatibiliteit, maar is gebaseerd op geografie, overheidsinstituties, links-liberale mores die pas zo’n 60 jaar de norm zijn zoals multicturalisme en feminisme, en de specifieke taal of zelfs het specifieke dialect van het land.

    • admin schreef:

     U slaat wat nationalisme betreft de spijker op de kop. Echt nationalisme heeft te maken met identiteit, dat wil zeggen met concrete afstamming, geschiedenis, volksaard. Daarom is IDNL er zeker voor om de Afrikaners in ons land te verwelkomen, als een soort ‘verloren zonen’.

 3. Willem veenman schreef:

  Het lijkt mij een goed plan dat er zo partij opstaat hier in Nederland maar voordat ik verdere belangstelling heb wil ik wel weten wie de partij gaat leiden en wie zich al hebben aan gesloten om deze kar te trekken dus wil graag gezichten zien,en opleidingen het lijkt mij goed om ook eens in de onderlaag te kijken of een persoon die vol in het leven staat maar geen diploma’s heeft er juist bij te betrekken.

 4. Dappere Dodo schreef:

  Dat zelfs dat ik overweeg te reageren op deze oproep is al voor de door de staat gesponsorde steun aan Antifa en verlengstuk van de door Ruggegraatloze Rutte en zijn stiekeme vrijmetselaarsvrienden reden genoeg om mij onder een politieel vergrootglas te leggen en waar mogelijk mij direct te “ruimen”.

  Wanneer een kliek het voor elkaar krijgt om een heel volk te bewegen zich in de ondergang te storten, heb ik voor die zgn. landsbestuurders een verrassing in petto! En die houd in een vergelijkbare verrassing die prins berhard in petto had met zijn wereld natuur fonds voor de leeuwen en olifanten in Afrika die hij zou gaan behoeden ( eh, nee, afknallen). De lofzang van ellendigheid en landverraad en volksverrad kent tegenwoordig geen grenzen meer!

  Degrote vraag is deze: hoe lang nog moet de identiteit van de Nederlander ondergeschikt gemaakt worden aan inporteerlingen die nog nooit iets bijgedragen hebben aan de samenleving van ons Nederlanders, sterker nog, ons verfoeit!

  Gelukkig maar dat ik mij in mijn schrijven mijzelf heb weten te beheersen!

  Toch?! [herkent u die uitspraak nog van Bakellende?]

  Het is niet aan mij om te oordelen over economische vluchtelingen zou Joop den UIJL gezegd hebben, net zomin dat Dries van Agt zou toegeven dat ‘ie opdracht gegeven zou hebben om [redacted…] bij de treinkapingen [redacted] te schieten en dat er ook nooit een []meelstreep of Nederlande kokiani fabriek geweest zou zijn, of dat het WWF opgericht door “De Prinz” er niet was om deze aardbol beter te maken maar om voor een soort verkozenen te kunnen uitbuiten.

  Welnu! Genoeg is genoeg! Macron is Macron! Merkel is Merkel! Rutte is Rutte!
  Geen van de drie behartigt de belangen van het volk. Het zijn vanwege hun eigen handelen dus volksverraders! N.B. ook landverraders wegens de uitverkoop van Nationale soevereiniteit aan de moloch Brussel!

  Dus: vuurpeloton!

  Dat klinkt hard maarlieve mensen, bedenk wel, dedoor mij aangeklaagden spuiten gif in onze kinderen, openen de grenzen voor een islamitische bezettingsmacht, de Ruttes, Balkenendes, Kok’s, Lubbersen etc., ze hebben ons Vaderland verhoert en versloert!!! Denk daar maar eens over na!

  • admin schreef:

   Dank u voor uw reactie. Wij kiezen voor vreedzame, democratische middelen: daarom richten wij ook een partij op. Voor de rest kunnen wij uw kritiek en afschuw tegenover de huidige nep-elite wel volgen. Deze omvat trouwens niet alleen politici, maar ook journalisten, wetenschappers, directeuren van multinationals enz.

 5. bozeoudeman schreef:

  Op zich een goed idee maar ook wat een versnippering, naast PVV en FvD nu ook IDNL. Buiten kijf staat dat het fascisme vanuit EU Brussel moet worden overwonnen, de EU fascisten moeten voor een volkstribunaal komen, net als de rest van de Decadente Linkse Inquisitie. Helaas echter: Hoe meer mensen beginnen te begrijpen dat islam een gevaar vormt voor onze samenleving, hoe sneller en met nog meer slagkracht de genoemde EU fascisten en hun Europees ‘volksparlement’ onder curatele van de gewetenloze Merkel de islamieten binnenhalen; de nar Merkel bepaalt voor ons allen: onderwerping aan islam of dood ofwel burgeroorlog of genocide. Kiest u maar, dood of burgeroorlog ons al toebedacht jaren geleden door de vredesbengel uit de hel Obama, gesubsidieerd door het gedrocht Soros en bijgestaan door het politieke misdaad duo ‘Bonnie en Clyde’ Clinton, de corrupte Biden & Son en de rest van de Decadente Linkse Inquisitie! Morgen ook in Nederland! Sorry, het is er al! Is er nog wel tijd om nog een partij op te richten? Waarom geen samenwerking zoeken?

  • admin schreef:

   Dank u voor uw reactie! De reden om een nieuwe partij op te richten is dat PVV en FvD nogal wat gebreken vertonen in hun zienswijze. Voor de PVV kan iedereen maar binnenkomen zolang het maar geen Islamieten zijn, en voor de FvD moeten ze alleen maar de juiste procedures hebben gevolgd. Deze partijen zijn civiel-nationalisten, geen echte nationalisten. Echte nationalisten kijken naar de concrete afstamming, geschiedenis en volksaard en baseren daarop hun immigratiepolitiek. Ook spreken PVV en FvD niet over het omkeren van de immigratie door economische prikkels.
   Zoals u zelf al aangeeft in uw reactie (op een beetje krasse wijze) moeten wij de huidige problemen rond immigratie niet afschuiven op de vreemdelingen zelf, maar op de elite die het volk totaal in de steek gelaten heeft. Daarom spreekt IDNL van een nep-elite: onbekwaam en onbetrouwbaar. Deze nep-elite moet vervangen worden, maar wel langs democratische weg.

 6. Tim van der Geest schreef:

  Fantastisch initiatief! Ik volg jullie al een tijdje met veel belangstelling en ben heel blij met dit nieuws. Al tijden hoop ik dat er eens een echte nationalistische partij opstaat die de Nederlandse waarden écht wil beschermen en niet gaat voor compromissen, polderen, samenwerken met links etc. Ik heb echt goede hoop dat jullie deze partij zullen zijn! Ik ga in ieder geval mijn interesse kenbaar maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *