+31 (0) 6 44272469
info@idnl.org

Organisaties

Hier volgt een overzicht van de webadressen van Nederlandse organisaties en personen die werkzaam zijn binnen de identitaire beweging. Opname in deze lijst betekent niet dat IDNL deze organisaties in alles volgt, en evenmin dat deze organisaties IDNL ondersteunen. ‘NN’ staat voor Noord-Nederlands, ‘NZ’ voor Zuid-Nederlands (Vlaanderen).

Identitair Verzet (NN)
Een actiegroep die met name acties voert tegen de islamisering/kolonisering en tegen massa-immigratie.

KVHV (ZN)
Het ‘Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond’ is een studentenvereniging met officiĆ«le vertegenwoordiging aan alle Vlaamse universiteiten. 

Nationale Bond tegen Overheidszaken (NN) 
Dit initiatief van Jordy Zwarts bundelt de klachten van individuele burgers in collectieve strafprocessen tegen de overheid en haar ondemocratisch wanbeleid, corruptie en doofpotten.

NSV (ZN)
De ‘Nationalistische Studentenvereniging’ is een studentengroepering met officiĆ«le vertegenwoordiging aan alle Vlaamse universiteiten.

Peter Siebelt (NN)
Onderzoeker en journalist. Heeft een schat aan informatie verzameld over links terroristische groepen zoals de Antifa.  

Schild en Vrienden (ZN) 
Een actiegroep voor jonge, dynamische Vlamingen.

Top der Duinen (NN)
Een denktank die zich richt op milieuvraagstukken in een identitaire context.

VNJ (ZN)
Een organisatie voor de jeugd van zes tot achttien jaar die veel lijkt op de padvinderij.

Voorpost (NN & ZN)
Een actiegroep die met name acties voert tegen de islamisering/kolonisering, tegen massa-immigratie, voor de bedreigde Afrikaners en voor de hereniging van Noord- en Zuid-Nederland. 

Wilfred (NN) 
Deze zanger verwoordt uitstekend de identitaire boodschap als het redelijke alternatief voor de huidige chaos. Zie bijvoorbeeld ‘De wereld is van iedereen’ en ‘Lied voor alle andersdenkenden’.  

Post dit bericht op: