+31 (0) 6 44272469
info@idnl.org

Word lid!

Word lid!

Kiezen voor onszelf


Keuzemomenten komen en gaan – ze bepalen niet alleen ons persoonlijk leven, maar ook ons gemeenschappelijk leven. Persoonlijke keuzes, voor een opleiding, een baan, een huwelijk of een kind, bepalen niet alleen ons eigen leven, maar ook dat van anderen – ons gezin, onze familie, onze beroepsgroep, onze wijk. Sommige keuzes bepalen de toekomst van ons volk en ons land: daartoe behoren de keuzes die wij maken ons stemhokje moment en in ons partijpolitieke lidmaatschap. Keuzes waarin wij natuurlijk vrij zijn, maar die ook worden medebepaald door onze opvoeding, onze opleiding, onze sociale omgeving en onze nieuwsconsumptie.

Het is niet gemakkelijk op eenmaal gemaakte keuzes terug te komen – er zijn verplichtingen, verantwoordelijkheden en gewoonten die ons een bepaalde richting op laten kijken. De afgelopen decennia zijn ons veel slechte gewoontes opgedrongen door de politiekcorrecte nieuwsmedia – fatalistische denkgewoontes, emotionele zwaktes en cynische woordkeuzes. En zo komt het keer op keer, tegen beter weten in, terug: de stemhok keuze op de zo ‘deugend’ klinkende linkse kerk, op het zo ‘degelijk’ klinkende neoliberalisme, en op het zo ‘eerlijk’ klinkende populisme – en er staat verder toch niets anders op de electorale menukaart.

IDNL heeft besloten u voor het volgende verkiezingen nu eens een keer wel een échte keuze te bieden. Een keuze voor een toekomst die er anders uitziet dan het gedemoniseerde verleden en het oerlelijke heden – een mooie toekomst waarin wél plaats is voor uw ambities en uw zorgen. Een toekomst waarin uw kinderen, uw volk en uw land nu eens wél op de eerste plaats komen te staan. Een toekomst die u door onze vijandige elite niet wordt gegund: een toekomst die door onze huidige bestuurselite is toebedacht aan baantjesjagers, bonusbankiers, knuffelallochtonen en asielfraudeurs.

In de aanloop naar dat keuzemoment biedt IDNL u ook alvast een echte, andere keuze: de keuze om lid te worden van onze gloednieuwe, zelfverzekerde en toekomstbestendige partij. Het is een keuze die gezond verstand, basaal verantwoordelijkheidsbesef en een klein beetje geuzenmoed vraagt. De moed om jezelf los te maken uit oude denkpatronen en om verder de toekomst in te kijken dan de volgende kwartaalcijfers. Er blijft weinig tijd over: nog een paar kabinetsperiodes kartelpolitiek en de Nederlandse staat en het Nederlandse volk zijn spoorloos verdwenen in het weerzinwekkende moeras van links-liberale ‘asielinstroom’, cultuurmarxistische ‘maakbaarheid’ en globalistische ‘open grenzen’.

Een keuze voor IDNL is een eenduidige keuze voor de soevereine rechten van de Nederlandse staat en het Nederlandse volk. IDNL maakt een duidelijke keuze: de soevereine rechten van de Nederlandse staat en het Nederlandse volk zijn ononderhandelbaar: geen enkele ‘Europese wet’, geen enkel ‘internationaal’ verdrag, geen enkel ‘humanitair’ argument en geen enkel ‘economisch’ belang staat boven de rechten en belangen van het Nederlandse volk. Als enige partij verplicht IDNL zich tot uitvoering van het politieke minimum programma om land en volk de redden van de ziekte van het globalisme: uit de EU, uit de Eurozone, uit Schengen, uit Marrakesj, uit het Vluchtelingenverdrag en uit de NAVO.

IDNL verplicht zich ertoe een einde te maken aan de dictatuur van globalistische bankierswoekeraars, cultuur-marxistische ‘maakbaarheid’ ideologen en zelfhatende ‘diversiteit’ propagandisten die het leven van het Nederlandse volk verziekt. Daarmee is IDNL hét politieke thuis voor alle weldenkende Nederlanders, ongeacht hun overige politieke voorkeuren – ook voor al die patriotten, nationalisten en activisten die de reguliere politiek en de reguliere media allang de rug hebben toegekeerd. Maar vooral ook voor al die ‘gewone Nederlanders’ – van hardwerkende ZZPer tot lang vergeten AOWer – die de strijd en de moed allang geleden hebben opgegeven. Bij IDNL bent u thuis – IDNL is er voor u.

Wie zich nú aanmeldt voor IDNL lidmaatschap maakt de bewuste keuze een mens van het eerste uur te zijn. Vroege vogels zullen zich over een paar jaar, wanneer andere aasgieren aan het karkas van de oude partijpolitiek knagen, tevreden kunnen terugkijken op hun keuze nú. Hen valt dan de eer toe te kunnen zeggen er toen al bij geweest te zijn – een toen dat nu nog nu is. is keuzemoment om op te staan en voor onszelf te kiezen: met IDNL voor Nederland.


Afbeelding: ‘Vlaggen_van_de_geuzen_inval_Brielle’, bijgesneden. © Fotograaf:Peter van der Sluijs , bron: Wikimedia. Licentie___

Deze website is een initiatief van de culturele vereniging ‘Identiteit Nederland‘. Voor vragen en contact klikt u hier.


Post dit bericht op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *