+31 (0) 6 44272469
info@idnl.org

Wat is omvolking?

Wat is omvolking?

Omvolking is het verdringen en vervangen van een bepaald volk binnen zijn eigen territorium. Een bekend voorbeeld is Tibet, waar de autochtone inwoners inmiddels door de Chinezen tot een onderdrukte minderheid zijn gemaakt in hun eigen land. Ook het Derde Rijk verdreef in Oost-Europa geregeld de oorspronkelijke inwoners om plaats te maken voor Duitse kolonisten. Stalin zette binnen de Soviet-Unie hele volkeren op transport, zoals de Tataren en de volkeren van de Baltische staten.

Tegenwoordig wordt het woord ‘omvolking’ ook vaak gebruikt voor de huidige dramatische demografische veranderingen in het Westen. Iedereeen die op straat rondkijkt, met name in de grotere steden, kan met eigen ogen zien wat er aan de hand is. Het filmpje hieronder schetst een vrij nauwkeurig beeld van de ontwikkelingen.

Tegelijk hebben wij ook een belangrijk punt van kritiek. Het filmpje lijkt toch te proberen de ernst van het probleem onder het tapijt te vegen. Wat is volgens de Kaufmann in het filmpje namelijk de oplossing? Dat we gewoon de definitie van ‘blank’ veranderen, zodat daar ook heel andere groepen onder gaan vallen! Dit lijkt sterk op het sjoemelen met de statistieken zoals de nep-elite dat de hele tijd doet, bijvoorbeeld met de misdaadcijfers. Kortom: het praatje van Kaufmann is leuk, maar het smoesje deugt niet.

Op zich beseft IDNL wel dat de grenzen van een volk altijd een beetje doorlatend zijn, zodat het mogelijk is een klein aantal vreemdelingen in een volk te assimileren, met name als deze niet veel van de autochtonen verschillen en positief hen tegenover staan. Maar dit is een organisch en heel geleidelijk proces. Het is iets heel anders dan even de definitie van de groep aan te passen. Dat is niet meer dan een doorzichtig trucje met woorden.

Het filmpje vindt u hier.Afbeelding: ‘Calais_-Manifestation_contre_les_clandestins,_l’immigration-invasion_et_l’islamisation_de_l’Europe,_8_novembre_2015(12),jpg’, bewerkt. © Fotograaf:Jérémy-Günther-Heinz Jähnick, bron: Wikimedia. Licentie.___

Deze website is een initiatief van de culturele vereniging ‘Identiteit Nederland‘. Voor vragen en contact klikt u hier.


Één reactie

  1. Mathilde Kohler schreef:

    IDNL juichen daarom juist haar liefde voor Libanon toe en pleiten dan ook voor steun voor het gehele gezin om te remigreren naar het land van herkomst. Gevalletje paralelle samenleving in werking, die mensen zijn niet bezig met NL, want alleen westers nieuws zegt onze diamant, onnozelen, weet niets van Greta stiksof pfas of noem maar op! Dat is wat ik al jaaaaaren meemaak in mijn buurt in Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *