+31 (0) 6 44272469
info@idnl.org

Webwinkel


We gaan een webwinkel bouwen met producten van Identiteit Nederland. We hebben daarbij natuurlijk niet het doel als vereniging winst te maken. Alle marge zal voor honderd procent worden gebruikt voor de verdere uitbouw van onze beweging.

Als eerste hebben we dit polohemd. Hij is van hoogwaardige kwaliteit met haarscherpe bedrukking en kost in de voorverkoop € 32,50 (10% ledenkorting), exclusief BTW en verzendkosten.

Door de aankoop van dit unieke polohemd kun jij onze beweging helpen groeien! Doe je mee? Stuur dan een email met “Ja! ik bestel deze unieke polo die slechts in beperkte aantallen zal worden gemaakt’ met vermelding van aantal en maat (S-M-X-XL-XXL-XXXL) naar: webwinkel@idnl.org

Bestel een vlag van IDNL! We hebben twee mooie ontwerpen: een in zwart en wit met ons logo, en een met ons logo en de geuzenvlag. De geuzenvlag stamt uit onze strijd om onze onafhankelijkheid tegen de koning van Spanje, de Tachtigjarige Oorlog. Het is een vlag van opstand tegen een tirannieke elite, toen en nu.


IDNL – Geuzenvlag
INDL – Logo
IDNL – Logo met tekst
IDNL – Logo met gouden bandHet formaat van de vlaggen is 150 bij 100 cm. Ze zijn gemaakt van stevig 115 grams polyester doek (B1 gecertifieerd) en afgewerkt met band, koord en lus. Ze kosten € 31,50 per stuk (10% ledenkorting), excl. BTW en verzendkosten ( € 11,- per verzending ).

De namen van de vlaggen zijn (van boven naar beneden):
1. IDNL – Geuzenvlag
2. IDNL – Logo
3. IDNL – Logo met tekst
4. IDNL – Logo met gouden band

Je kunt deze vlag bestellen door een email met je gegevens en de naam van je gekozen vlag te sturen naar: webwinkel@idnl.org

Bij je vlag kun je ook gelijk de volgende accessoires bestellen:

Gevelstok wit: € 27,50 (10% ledenkorting), excl. BTW
Gevelhouder: € 14,30 (10% ledenkorting), excl. BTW

Daarnaast verkopen we natuurlijk ook stickers ( beter Nederlands: ‘zelfklevers’ )! Door onze stickers te verspreiden maakt u onze ideeën tastbaar aanwezig voor de mensen. Het voelt echter dan alleen maar de droomwereld van het Internet. Helpt u mee?

De prijs is: 2.50 Euro per bundel van 20 stickers. De verzendkosten zijn 1.85 Euro per zending (van één of meerdere bundels).

U kunt deze stickers bestellen door een email met uw gegevens en het aantal bundels te sturen naar: webwinkel@idnl.org


Wilt u meer weten over de achtergronden van onze ideeën? Wilt u alles op uw gemak eens nalezen? Bestel dan het boek van ons prominente lid dr. Alexander Wolfheze. Een korte inleiding en bespreking vindt u hier.

De prijs van het boek is 25 Euro. De verzendkosten zijn 4 Euro.

U kunt het boek bestellen door een email met uw gegevens te sturen naar: webwinkel@idnl.org.